Slaci65 írta:A kérdéseim...
1. Nincs. Eddig sem volt, csak úgy csináltak, mintha lenne
2. Átrakod, és akkor majd szól, hogy frissíteni kell.
De mostantól már ITT kérdezz, kérlek!
Slaci65 írta:A kérdéseim...
kolko írta:Már régen elfelejtettem anno mi járt hozzá, de valami biztos kell ahhoz, hogy egy teljesen más wifi hálózathoz csatlakozó kamera egyáltalán lássa a neten kívülről.
Pippin írta:Semmilyet, 2 ingyenes kamera licenc minden NAS-hoz jár.
kolko írta:Sok éve megvásárolt Synology DS216+II típusú, egyelőre csak helyi hálózati fájlszolgáltatásokra használt NAS-hoz szeretnénk egy iskolában csatlakoztatni két kamerát.
Milyen licenceket kell ehhez vásárolni akkor, ha a kamerák ugyanabban a LAN-ban vannak, amiben a NAS és ha egy teljesen más Wifi hálózathoz csatlakoznak?
Feltétel, hogy 3 teljes nap felvételét vissza lehessen nézni. Előre is köszönöm a segítséget.
Gandalf írta:nagyimre1980 írta:...Ha igen, akkor ezt meg tudjátok erősíteni? És LED-el mi a helyzet?
Nekem fogalmam sincs. De a kérdésed alapján olyan, mintha a NAS valahová a közeledbe lenne tervezve. Nem kellene ennyi lemezt ember közelébe tenni, kamrába, gardróbba, pinécébe egy otthoni NAS-t lehetőleg. Irodában meg még könnyebb külön helyiséget találni neki. Azt nem értem, miért kell egyébként a 30 TB-os lemezek korában 8+5 fiók, és főleg miért induláskor. A bővítőegységre nagyon ritkán van szükség, mert mire tele a 8 fiók, addigra már általában megéri a kisebb meglévő lemezeket nagyobbra cserélni, nem újabbakat tenni melléjük. A DX517 helyett bizonyosan inkább nagyobb kapacitású lemezekre költenék. Pl. az ITTENI 26 TB-osakkkal kezdeném..
nagyimre1980 írta:...Ha igen, akkor ezt meg tudjátok erősíteni? És LED-el mi a helyzet?
Vissza: Kérdezz, segítünk eldönteni, melyiket vedd meg!
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 10 vendég
Az oldal lezárásra kerül, a terméktámogatás itt érhető el mostantól: NAS-forum.hu.
A felhasználói regisztrációk és terméktámogatás jogosultságok átkerültek az új oldalra.
Lépjen át az új oldalunkra: NAS-forum.hu