technoman írta:...Ha jól olvasom, Te csak a letöltés, azaz a leecher számát írtad le 20-nak (ennél én jóval kevesebb torrentet szeretnék egyidőben egy helyről letölteni), de emellett párhuzamosan én még futtathatok,tölthetek/seedelhetek másik 40-et?
Mert nekem ez lenne a lényeg.
Így van, egyidőben a párhuzamos letöltések száma van korlátozva, megosztásban lévőké nincs, vagyis nem tudok róla. Van olyan ismerősöm akinek 300+ torrent van megosztásban a download stationban minden gond nélkül. Én speciel a csomagkezelőből telepíthető Transmissiont használom windows-os remote gui-val, ezzel teljes utorrent feelig van. Bármelyiket is fogod használni a kettő közül letöltésre, nem fogsz csalódni benne.
Még egy fontos dolog: A választott NAS megfelelő lesz erre, de azért azt tartsd szem előtt, hogy letölésen kívűl nagyon sok minden másra is használhatók a Synology NAS-ok. Ha ezeket a plusz funkciókat megismered és kipróbálod és meg is tetszenek és használni fogod, akkor hamar kicsi lehet a kiszemelt gép mind teljesítményben, mind tárkapacitásban.