Gandalf írta:A megjelenés dátumát nem tudom, de a DS415play (a 4-lemezes testvére) ugyanarra a hardverre épül, és tavaly ősszel jelent meg. Már csak miatta sem lehet leváltani ezt a párost, illetve nincs is új processzor, amire lehetne.
Kedves Gandalf, magam is NAS vásárlás előtt vagyok, sőt ahhoz nagyon közel. Ez egybeesik a családi házam építésével, tehát nem csupán NAS témakörben lenne szükségem tanácsra, hanem a meglévő eszközeim (erősítők, hangfalak, médialejátszó) felhasználására, kábelezésre és esetleg új eszközök beszerzésére, egyszóval megtervezni az új rendszeremet. Azért ezen a Fórumon érdeklődök, mert olvastam egy remek cikket a Terméktámogatás rovatban, 'Milyen médialejátszót, zenelejátszót vegyek a NAS mellé?' címmel. Nagyon hasznos volt, aki írta pontosan azokat a kérdéseket feszegette, amire nekem is szükségem van. A kérdésem, hogy tudnál-e ajánlani valakit, aki hozzáértő, akivel tudnék találkozni és ebben a munkában segítene nekem? Természetesen a segítséget nem társadalmi munkában gondolom

Üdvözlettel,
Fagyis