Szép Estét!
"Búcsúzom" ettől a topictól, mert a mai nappal egy boldog Synology DS216play és egy hozzá kompatibilis Dune HD 4K Solo Lite tulaj vagyok. A hivatalos forgalmazó ahonnan rendeltem, nagyon korrekt volt, még a 3tb wd red hdd-t is előre beszerelte a NAS-ba így még ezzel sem volt gondom. Természetesen mindkét termékhez járt regisztrációs kártya, így most már mindkét fórum teljes terméktámogatását élvezem, mert anélkül - fix ip cím a NAS-nak, távoli eléréshez beállítások stb. - nem ment volna, de a leírásoknak hála "pofon egyszerű volt".
Kedves Gandalf!
Köszönöm, hogy le beszéltél az 1 lemezes NAS-ról, márt most "forró a helyzet", izzanak a tabletek, mobilok, laptop, megy a feltöltés a NAS-ra, plusz a torrent is aktív, ezért hamarosan "tesót" kap a 3TB hdd, aztán később jöhetnek a 4 lemezes fiókok, illetve az IP kamerák is tervben vannak. Ahhoz képest, hogy eredetileg, csak a fájlmegosztás volt a terv, hihetetlen, hogy mit tud egy NAS. Be is lelkesültem. A mobilos, tabletes távoli elérést, imádja a család apraja nagyja, a transzkódolás is simán megy, úgyhogy van boldogság. Természetesen a fórumnak aktív tagja maradok, most már teljes jogú tagként, mert leírhatatlan a sokrétű segítség. A Dune HD vxp tényleg emeletekkel jobb képminőséget hoz, amit eddig tapasztaltam, ja és az említett asus router is bevált, stabil, és gyors eddig, hála neki, összejött egy komolyabb tudású NAS.
Bocs, ha egy kicsit hosszú voltam, de nagy az öröm!
További szép estét!