greeny7 írta:Otthonra szeretnék egy NAS-t (én a 411j-re gondoltam, de ha van olcsóbb, vagy ha ez nem szolgálná ki az igényeimet, akkor ajánljatok légy szíves mást). A helyzet a következő.....
1. megoldható e a hálózaton filmek egyidejű lejátszása a 2 médialejátszóval, itt hangsúlyoznám, hogy HD filmekről lenne szó.
2. gondolom célszerű lenne a NAS-t közvetlenül egy switch-be kötni, majd onnan "szétosztani" a hálózatot kábelen a lejátszók felé
3. azt gondolom, hogy nem jelentene problémát még egy pc-t is rákötni a NAS-ra. Remélem így van.
Egyelőre ennyi, aztán szerintem még dőlnek majd belőlem a kérdések.
spytechq írta:Amúgy ha nem egyforma vinyók lennének benne az gondot jelent, vagy jobb ugyanazt a tipust használni???
spytechq írta:Régóta szemezgetek a NAS dologgal, először egy Zyxel tipust akartam, de mit nem mondjak nem valami bizalom gerjesztő pedig árban igen kedvező lenne...
snoopyqtya írta:Ha mondjuk torrentre is használom, akkor talán szerencsésebb az, hogy van 2 lemez, ami az esetek 80-90%-ban le van hibernálva, a másik 1 vagy 2 lemez pedig pörög.
Nem csak vinyó élettartam tekintetében, hanem fogyasztásnak sem árt. Na és az sem utolsó szempont, hogy a vinyókat sem egyszerre kell megvenni, ill a meglévőket is fel tudom használni.
Vissza: Kérdezz, segítünk eldönteni melyiket vedd meg!
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég