matarese írta:Illetve még egy kérdés.
Az általam választott DS211J adatlapját nézegettem, feltűnt, hogy a Szolgáltatások részen belül az Érintett modellek (ez alul van, ha mondjuk kiválasztok egy Filemegosztás, Hálózat stb. fület) részen, nincs feltüntetve ez a típus, csak a 411. Pedig elvileg tudja azokat a funkciókat. Ez csak hiányosság, hogy még nincs ott is kilistázva a modell, vagy én értek félre valamit?
Gandalf írta:matarese írta:Illetve ha a kinézett üzletben nem kapok termékregisztrációs kártyát, az mennyire gáz?
Legalábbis a SYNOLOGY oldal forgalmazóinál nem találtam meg a céget...
Olyannyira, hogy ha ez így van, nem is válaszolunk az első kérdésre.Az oldalon listázott kereskedők az úgynevezett szakértő forgalmazók. Tőlük a termék mellé hozzáértést és valódi segítséget is kaphatsz. Rajtuk kívül még másoknál is megtalálod a Synology-t, a legtöbbnél kapsz is a termék mellé regisztrációs kártyát, ami ehhez az oldalhoz ad teljes hozzáférést. Enélkül mi nem tudunk Neked itt segíteni, és nem tudsz kérdezni, nem férsz hozzá a zárt cikkekhez. És biztos, hogy nem a magyar képviselet garanciáját kapod. Kicsit olvass vissza ebben a topikban, már sokszor feltették a DS211j-vel kapcsolatos kérdést, most nem szaporítanánk a helyet azzal, hogy ismét leírom. Írd be a kereséshez, hogy DS211j!
matarese írta:Illetve ha a kinézett üzletben nem kapok termékregisztrációs kártyát, az mennyire gáz?
Legalábbis a SYNOLOGY oldal forgalmazóinál nem találtam meg a céget...
Vissza: Kérdezz, segítünk eldönteni melyiket vedd meg!
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég